fbpx
(097) 333 80 80

з 11:00 до 21:00

без вихідних

0
0
0 грн
0
0 грн

Політика конфіденційності

Конфіденційність та персональні дані

1. Продавець збирає та обробляє персональну інформацію, яку Покупець надає самостійно під час реєстрації або оформлення Замовлення відповідно до Закону України від 01 червня 2010 № 2297-VI «Про захист персональних даних» та Договору.

2. Персональні дані збираються і обробляються з метою надання Покупцям доступу до Сайту і обробки Замовлень Покупців, інформування (у тому числі рекламними матеріалами), а також інших дій, пов’язаних з такими цілями.

3. Політика конфіденційності та персональних даних за Договором застосовується винятково до Сайту. При переході Покупця на сайти третіх осіб (в тому числі сторонніх сервісів) Покупець керується політикою конфіденційності відповідного сервісу.

4. Покупець вказує ім’я, електронну пошту, номер телефону, адресу доставки замовлення. Решта інформації надається Покупцем за його вибором в коментарі до Замовлення. Покупець самостійно перевіряє достовірність наданої інформації.

5. Продавець має право на відправлення рекламних повідомлень, просування Товару, інформаційних матеріалів щодо Товарів, послуг Продавця, заходах та акціях.

6. Продавець має право на передачу персональних даних Покупців третім особам, якщо така передача вимагається для виконання Продавцем своїх обов’язків за Договором та захисту прав та свобод Продавця або третіх осіб, якщо Покупець порушує умови Договору.

7. Покупець має право відмовитися від отримання рекламної та іншої інформації за допомогою повідомлення на електронну пошту, вказану для контакту на Сайті. Покупець має право запросити інформацію про те, чи обробляються його дані Продавцем. Продавець надає таку відповідь протягом 30 календарних днів.

Ваш кошик

Наш сайт використовує cookies-файли для того, щоб відрізнити вас від інших користувачів нашого ресурсу. Це дозволяє забезпечувати зручний перегляд нашого сайту, а також дає можливість покращувати його. Для того щоб продовжити роботу з сайту, вам необхідно прийняти умови Політики Cookies

Прийняти умови Політики Cookies
Продукт доданий до корзини